İl Özel İdaresi personel alımı ilanı yayımladı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanı ile Gümüşhane İl Özel İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 Kişilik kadro ile Mühendis alımı ilanı yayımlandı.

Daimi statüde çalıştırılmak üzere 3 İnşaat Mühendisi alımı yapılacak. Mühendis alımı için genel ve özel nitelikler talep edilmektedir.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

İl Özel İdaresine personel alımı için adaylardan genel olarak, İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. maddesinde belirtilen şartları aranacak.

" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " şartları aranacak.

Ayrıca;

  • Fakültelerin dört yıllık eğitim veren İnşaat Mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği bulunan fakültelerden mezun olmuş olmak, 
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Başvuru tarihi itibari ile en az 1 yıldır Gümüşhanede ikamet ediyor olmak,
  • 2020 veya 2021 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

Başvurular Başladı!

İl Özel İdaresine personel alımı başvuruları 12 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece Yeni Mah. Yunus Emre Cad. Özel İdare Hizmet Binası Merkez/GÜMÜŞHANE adresine şahsen gerçekleştirilecektir.

Yeni İlan Geldi!

Gümüşhane İl Özel İdaresi personel alımı için yeni ilan yayımladı. Mühendis alımından sonra Şehir Plancısı alımı da ilanı yayımlandı. Dört yıllık eğitim mezunu Şehir plancısı alımı yapılacak. İlanın detayları şöyle:

Editör: TE Bilisim