Adalet Bakanlığına bağlı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur ve personel alımı ilanlarına başvuru işlemleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerce gelmiş olan duyuru ile 152 Kamu Personeli alımı yapılıyor. Ancak başvurularda sona gelindi. Öte yandan İdare Memuru alımları için ise başvuru süreci başlayacak. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü memur personel alımları hakkında detayları aktaracağız.

2022 Adalet Bakanlığı Memur ve Personel Alımları:

Başvurusu Sona Eren 152 Personel Alımı İlan Detayları:

CTE geçtiğimiz günlerde yani 152 Kamu Personeli alımı başvurusu 3 Ocak 2022 tarihi ile başlamıştı ve artık sona ermektedir. En geç 17 Ocak 2022 tarihine kadar yapılması beklenen başvurular sadece Elektronik ortamda yapılacaktır.

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki nitelikler doğrultusunda başvuru yapabilecekler.

Öncelikle adayların " https://www.turkiye.gov.tr/adalet-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim " adresine giriş yapmaları ve e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra başvurularını adımları ilerleterek gerçekleştirebilirler.

Başvurular 140 psikolog, 7 veteriner, 5 mühendis olmak üzere 152 memur personel alımı kadrolarına yapılacak. Başvuru için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir. Bu kapsamda özel olarak ise alım yapılacak alanda eğitimini Lisans derecesinde tamamlamış olmak, 2020 yılı KPSS puanından en az 70 puan almış olmak şartları aranacak.

İlanın Detayları ve Şehre Göre Kontenjan Dağılımı Burada: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/cte-152-personel-alimi-muhendis-veteriner-ve-psikolog-sartlari-ek1-ek2-h41038.html

2022 Yılı İdare Memuru Alımı Başlıyor

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü memur alımı başvurusu başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılmış olan duyuru ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Kadın veya Erkek adaylar içerisinden 150 İdare Memuru Alımı yapılacak.

2020 KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak ile dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 17 Ocak 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 Ocak 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/cte-2022-yili-150-idare-memuru-alimi-ilani-ek1-ek2-kpss-yas-ve-sartlar-nedir-h41037.html

Editör: TE Bilisim