Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda yayımladığı Kadrolu personel alımı ilanı hakkında duyuru açıkladı. Söz konusu yayımlanmış olan duyuruya göre atanmaya hak kazanan adaylar açıklandı.

Bildiğiniz gibi CTE 31 Aralık 2021 tarihinde yayımladığı 152 personel alımı ilanı kapsamında bünyesine Psikolog, Veteriner Hekim, İnşaat Mühendisi, Gıda Mühendisi, Deri Mühendisi alımı yapacağını bildirmişti. Buna göre başvuruda bulunan adaylar ve sonuçları açıklanan adaylar sözlü sınav sonucunda tercih yapan adaylar için tercih sonuçları duyuruldu.

Asil ve yedek olarak başarılı olan adaylar atama işlemlerini ve göreve başlama işlemlerini elektronik ortamda sorgulayabilecekler. 

152 Kadrolu Personel Alımı Tercih Sonuçlarına İlişkin Duyuru:

Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 31.12.2021 tarihinde Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinde ve Resmî Gazete’de yayımlanan 152 Kadrolu Personel (Psikolog, Veteriner Hekim, İnşaat Mühendisi, Gıda Mühendisi, Deri Mühendisi) Alım İlanı kapsamında yapılan sözlü sınavlar sonucunda başarılı olarak tercih yapmaya hak kazanan adaylar, tercihleri doğrultusunda yapılan atama sonuçlarına aşağıdaki sorgu ekranından ulaşabileceklerdir.

Asil veya yedek (sırası gelen) olarak başarılı olup atama işlemi yapılan adayların atanmalarına ve göreve başlamalarına ilişkin tebligatları ilgililerin ikamet adreslerinin bulunduğu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılacaktır.

Atama işlemi yapılan adayları tebrik eder, görev yerlerinde başarılar dileriz.

Sorgulama Ekranı Burada: https://cte.adalet.gov.tr/Home/SayfaDetay/152-kadrolu-personel-alimi-tercih-sonuclarina-iliskin-duyuru29082022041059