Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 30 kişilik kadro ile personel alımı yapılacağını bildirmişti. Söz konusu yayımlanan ilana göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 6 farklı kadro için Memur ve Personel alımı yapacak. Başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrulsunda başvurularını tamamlayabilecekler.

Başvurular Sona Eriyor

BDDK 30 Kamu Personeli alımı başvuruları için süreç 7 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Eylül 2022 tarihi saat 23:59 a kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuruda bulunacak olan adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları dahilinde BDDK kariyer kapısı üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Hangi Kadrolar için Başvuru Alınacak?

BDDK Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kamu personeli alımı gerçekleştirec. Buna göre, Lise, 5 Şoför, 5 Teknisyen, Ön Lisans ,5 Tekniker, 5 Sekreter,  Lisans mezunu ,  5 Mühendis ve 5 Memunu memur alımı gerçekleştirecek.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular KPSS Puanı ile değerlendirilecektir.Yukarıda tablo da da göreceğiniz gibi Hem Uygulamalı hem de sözlü sınav yapılacak. Bu kapsamda Uygulamalı sınav sadece Şoför kadrosu için gerçekleştirilecektir.

Sınavlara katılmak için adayların yapılacak KPSS Puan sıralamasından en yüksek puana sahip olan adaylar seçilecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

BDDK Personel alımı başvuruları 19 Eylül 2022 tarihinde sona erecek olup sonuçların Ekim ayında açıklanması bekleniyor. 

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA