Ülkemizde bulunan Kalkınma Ajansları personel alımı içni ilan yayımladılar Farklı bölgelerde bulunan Ajanslara personel alımları için farklı nitelikler istenecek.

Kalkınma Ajansları İlgilendikleri bölgelerin kalkınmasına ve gelişmesine hizmet vermekte olup katkı sağlamak isteyen adaylarıda davet etti. Resmi Gazetede yayımlanan personel alımı ilanları için adayların bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. 

4 Kalkınma Ajansı Personel Alımı İlanı Yayımladı!

Söz konusu ajanslar personel alımı yapacak. Bu yönde alımlar,

  • Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ( OKA)
  • Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ( DOGAKA ),
  • Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUZKA ),
  • Karacadağ Kalkınma Ajans ( KARADAĞ ),

İşin Olsa ekibi olarak bu ajansların personel alımı ilanları hakkında kısa bilgilendirmeleri sizlere aktaracağız.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUZKA ) Personel Alımı İlanı:

KUZKA Çankırı, Sinop, Kastamonu illerinde hizmet vermekte olup bünyesine seyahat engeli olmayan 2 (iki) Uzman Personel alımı gerçekleştirecektir. Merkez ili Kastamonuda olan ajans Çankırı v Sinop ilerinde faaliyet göstermektedir. Uzman personel alımları için başvurular 7 - 18 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Personel alım tablosu şöyledir;

KUZKA Personel Alımı Detayları Burada

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ( DOGAKA ) Personel Alımı İlanı:

Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye illerinde hizmet vermekte olan Doğu Akdeniz Kalkınma Ajans bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2 uzman personel alımı yapacak. Başvurular 3 - 15 Kasım 2022 tarihleri arasında online başvuru yapılacaktır. Bölüm şartları ve KPSS Şartları şöyledir;

DOGAKA Personel Alımı Detayları Burada

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansından (OKA) Personel Almı İlanı:

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının merkezi Samsun ili olup, Ajansın faaliyet alanlarını Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illeri oluşturmaktadır. Bünyesindeki eksikliği gidermek için seyahat engeli olmayan 1 Destek Personeli (Satın Alma Sorumlusu) alımı gerçekleştirecektir. Başvurular 31 EKim. - 14 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacak.

OKA Personel Alımı Detayları Burada

Karacadağ Kalkınma Ajans ( KARADAĞ ) Personel Alımı Detayları:

Karacadağ Kalkınma Ajansının merkezi Diyarbakır İli olup, Ajansın faaliyet alanını Diyarbakır ve Şanlıurfa illeri oluşturmaktadır. Bu nedenle, sınavda başarılı olan adaylar Ajansın iş yükü dikkate alınarak bu illerden, Ajans’ın uygun göreceği herhangi birinde çalışacaktır. Buna göre Ajans 2 Uzman Personel alacak. Başvurular 8 - 18 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

KPSS siz Başvuruda Yapılacak!

KPSS şartı aranmaksızın iş tecrübesiyle başvuruda bulunacak adayların, En az dört yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından yukarıda Tablo da belirtilen bölümlerden lisans düzeyinde mezun olmaları gereklidir. Ayrıca  Kamu kesimi veya özel kesimde aşağıdaki konularda sınavın son başvuru tarihinden önceki en az 5 (beş) yıl fiilen başarılı olarak çalışmış ve başvuru tarihi itibarıyla 50 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim