Haziran ayının ilk günlerinde İŞKUR üzerinden yayınlanan belediye ilanlarında farklı kadrolarda alım yapılacağı açıklanmış olup bu kapsamda Niğde Bağlama ve Iğdır Melekli Belediyesi tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Belediyeler tarafından yayınlanan ilanlara ilişkin detaylar haberin devamında yer alıyor.

Melekli Belediyesi

Belediye tarafından yapılan personel alımlarına ilişkin kadrolar ve başvuru şartları şu şekilde ifade edilmiştir. Adayların her ilanda Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, emekli olmamak, il veya ilçe genelinde ikamet ediyor olmak genel şartlarını sağlaması istenmektedir.

1 kepçe operatörü alımı için adayların ayrıca G sınıfı sürücü belgesi olmak, en az lise mezunu olmak başvuru şartını, 1 bilgisayar programcısı için üniversitelerin ilgili 2 yıllık bölümlerinden mezun olmak ve erkek olmak, 12 temizlik işçisi alımı için en az ilkokul mezunu olmak, 1 şoför alımı için B sürücü belgesi olmak, erkek olmak şartlarını, 1 şoför alımı için de erkek olmak ve E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Başvurular CV yolu ile online olarak yapılacak olup adayların [email protected] adresine CV’lerini iletmeleri yolu ile başvurular alınacaktır. Diğer yollar ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Bağlama Belediyesi

Belediye tarafından 1 muhasebeci alımı yapılacak olup adayların Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu’nun 53'üncü maddesince hüküm giymemiş olmak, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, görevini yapmaya engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,2018 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Başvuruya ilişkin detaylar www.baglama.bel.tr adresinde yer almakta olup adaylar başvurularını elektronik ortamda, Belediyemiz www.baglama.bel.tr internet adresine ya da şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Bağlama Belediyesi NİĞDE adresine gönderebileceklerdir. Başvuru sonuçları ve sınava çağrılacak adaylar ise belediyenin internet sitesinde açıklanacaktır.