Vakıflar Genel Müdürlüğü Kamu İşçi alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan Kamu İşçi alımı ilanına göre Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda istihdam edilmek üzere 2 Kamu İşçi alımı gerçekleştirilcek. Başvurular İŞKUR aracılığı ile alınacaktır.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Vakıflar Genel Müdürlüğü  Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri İşletme Müdürlüğüne bağlı satış şubelerinde olmak üzere Parakende Gıda Satış Elemanı alımı yapacak. Alımlar İstanbul ve Ankara birimlerinde yapılacak. Kontenjan dağılımı şöyledir;

Başvuru Başladı!

İlan İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvurular başlamıştır. Bu kapsamda Süreç 23 Ocak 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 27 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden elektronik ortamda alınacaktır.  Başvuru iş ilanı numaraları şöyledir;

Perakende Satış Elemanı (Gıda) Ankara / Altındağ İş lanı Numarası: 00007282071

Perakende Satış Elemanı (Gıda) İstanbul/ Üsküdar İş İlanı Numarası: 00007282168

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı için başvurular bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirilecek .Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi genel şartlar aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan Özel olarak " Ön Lisans mezunu olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, 2022 yılı kPSS'den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, İstanbul ili Üsküdar ilçesi satış şubesi için müracaat edecekler ilan tarihi itibariyle İstanbul ili Üsküdar ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

İLANIN TAM METNİ