İŞKUR Personel alımı ilanları yayımlandı. Bu hafta başı itibari ile yayımlanmış olan Personel Alımı ilanlarına göre Türkiye Petrolleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda yayımlanan ilan için adayların KPSS girmiş olmaları gerekmektedir. iŞKUR Kamu ilanları kısmında yayımlanan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Türkiye Petrolleri personel alımı için yayımlanan ilana göre Engelli adaylar içerisinden,

1 Uzman Yardımcısı (Genel),

2 Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı,

alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

İŞKUR ilanlarına başvuru yapabilmek için adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gereklidir. Öte yandan Pozisyonuna göre Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak gereklidir. Ayrıca adaylardan " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi şartlar aranacak.

Sağlık bakımından engelli olduğunu gösterir rapor sahibi olmak gereklidir. 

Tercihen ise kurum adaylardan Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede ullanmak ve İngilizce biliyor olmak şartı aranacak.

KPSS Girmiş Olmak Yetiyor!

İlgili pozisyonlar için  Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı kadrosu için Ön Lisans seviyesinde EKPSS girmiş olmak yetmektedir. Ayrıca İşçiye verilecek maaş ise Brüt Ücret (Sosyal Yardım ve İkramiye Dahil) 17.971,38/Ay'dır.

Büro Personeli kadrosu için ise İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olmak ve Lisans seviyesinde P3 puan türünden puan sahibi olmak gereklidir. Ayrıca İşçiye verilecek maaş ise Brüt Ücret (Sosyal Yardım, Tazminatlar ve İkramiye Dahil) 24.485,52/Ay'dır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR ile yayımlanan ilana göre başvurular 17 EKim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Ekim 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Uzman Yardımcısı (Genel) İş İlan No (00007103672)

Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı İş İlan No (00007103947)

Editör: TE Bilisim