TCDD Personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre TCDD bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere TCDD birimi olan Vangölü Feribot Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere KPSS siz Personel Alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi oalrak bu haberimizde sizlere ilgili ilan hakkında detayları aktaracağız.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

TCDD yayımladığı ilana göre Vangölü Feribot Müdürlüğüne 2 uzakyol başmühendisi/başmakinisti işe alınacaktır.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

- TCDD İşçi alımında adaylardna genel olarak,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi şartlar aranacaktır.

Eğitim Şartı Nedir?

Adayların dört yıllık eğitim veren Lisans seviyesindeki bölümlerin, Güverte, Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği, Deniz Bilimleri, Deniz Teknolojisi Mühendisliği, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Mühendisliği, Deniz Teknolojisi, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi, Gemi İnşaat ve Gemi Makineleri Mühendisliği, Gemi İnşaatı Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği, Gemi Makinaları, Gemi Makineleri Mühendisliği, Gemi İnşaatı ve Denizcilik Teknolojileri, Deniz ve Liman İşletme, Deniz İşletmeciliği ve Yöneticiliği ve Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak gerekmketedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İlgili ilan İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olup başvurularda İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Buna göre 25 Nisan 2023 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 7 gün içerisinde olmak üzere 2 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ