Haftanın İŞKUR ilanları yayımlandı. Az Önce gelmiş olan Kamu personeli alımı ilanna göre Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Merkez Teşkilatında görevlendirilmek üzere Lise Mezunu Personel Alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu yayımlanan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı 40 yaşından küçük personel alacak.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Tarım ve orman Bakanlığı ANKARA

Çalışma Şekli: Daimi/Tam Zamanlı

İş Veren Statüsü: Kamu

Pozisyon: 1 Kişi

Alım Yapılacak Meslek: Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nedir?

Tarım ve Orman Bakanlığı adaylardan genel olarak Türkiye CUmhuriyeti bvatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmaısndan olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak. Ayrıca,

Liselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun olması.

40 yaşından gün almamış olması.

Görevlendirileceği sınıf öğretmeni ile işbirliği içerisinde çocukların öz bakım becerilerini kapsayan beden temizliği, yemek ve uyku süreçlerini destekleyebilecek; sınıf ve uyku odalarını temizleyebilecek ve ihtiyaç halinde idarenin vereceği diğer görevleri yapabilecek olması.

En az 1 (bir) yıl mesleki deneyiminin olması gerekmektedir.

Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı kamu personeli alımı için başvurular 17 Ekim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 21 Ekim 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

İş İlan No (00007102744)

Editör: TE Bilisim