Tarım ve Orman Bakanlığı ilan yayımlandı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden olmak üzere Tarım İşçisi alımı yapacağını bildirdi. Alım yapılacak şehir ve ilanların diğer detaylarını sizlerle İşin Olsa ekibi olarak paylaşacağız.

İlan ve Kontenjan Bilgisi Nedir?

Tarım ve Orman Bakanlığı memur perosnel alımı için yayımladığı ilan ile,

Alım Yapacak Birim: Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

 Çalışma Şekli: Geçici / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Kontenjan ve Sayısı: 1 Kişi Tarım İşçisi ( Tarla Ürünleri )

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Öncelikle adayların İŞKUR kaydı olması gereklidir. Sonrasında genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamamk, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel şartlar aranacak.

Öte yandan En az Okuryazar ve en fazla lisans mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşından büyük olmamak şarttır.

Özel olarak ise; " En az B türü ehliyet sahibi olmak, Kurumda üretimi yapılan buğday,arpa,yulaf,ayçiçeği ve çeltik gibi ürünlerin üretiminde ekim ,dikim,ilaçlama, gübreleme gibi faaliyetlerde çalışabilecek olmak, bu iş durumuna engel bi sağlık sorununa sahip olmamak " gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR üzerinde bakanlığın yayımlamış olduğu ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 21 Şubat 2023 tarihi ile başvurularına başlayabilirler. En geç 27 Şubat 2023 tarihine kadar başvuru alınacaktır. 

Başvurular sadece İŞKUR e Şube üzerinde İş İlan No ( 00007336148 ) ile gerçekleştirilecektir.