Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Araştırma Enstitüleri bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere işçi alımı yapacaklarını bildirdiler. Bakanlık bünyesindeki ihtiyacını gidermek için aşağıdaki kontenjanlarda ve birimlerine işçi alımı yapacak. En az İlköğretim ve en fazla ön lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Başvuru Süreci Başladı!

İlanlar için başvurular 16 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Mayıs 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular aşağıdaki kontenjan dağılımlarında İş İlanı numarası ile gerçekleştirilecek. Aynı zamanda başvurular " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" adresi üzerinden yapılacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Tarım Bakanlığı genel olarak adaylardan " 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şartları aranacak.

Hangi Kontenjanlarda ve Birimlerde Personel Alımı Yapılacak?

DOĞU AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 İş Makineleri Operatörü alınacak. Başvuru için İş İlanı numarası ise 00006778730

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KARADENİZ TARIM SAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ : 1 Aşçı alınacak olup başvurular 00006780336 numarası ile gerçekleştirilecek.

Aşçı Alımı Şartları Nedir?

Başvuru yapacak adayların İstek Formunda yer alan şartların yanısıra Aşçı veya Aşçı Yardımcısı belgesine sahip olmaları (Ustalık, Kalfalık ve Milli Eğitim Müdürlüğünden alınma ) veya Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin ‘'Mutfak" bölümü mezunu olmaları, Hijyen Belgesine sahip olmaları ve en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmaları gerekmektedir. Alınacak işçinin deneme süresi 90 (doksan) gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süresi beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir.