Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beden İşçisi kadrosunda 14 Kamu İşçisi alımı gerçekleştirilecek. Engelli ve Eski Hükümlü adayların başvuru yapabileceği ilan için detaylı bilgiyi İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kamu işçi kapsamında yayımlanan ilana göre farklı alanlarda görevlendirmek üzere 14 işçi alımı yapacak.

Alım Yapılacak Kurum: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

Kontenjanlar: 10 Engelli ve 4 Eski Hükümlü Beden İşçisi

İşveren Statüsü: Kamu

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye Kamu İşçi alımında adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvelnik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 40 Yaşından gün almamış olmak " gereklidir.

Ayrıca Eski Hükümlü ve Engelli olduğunu gösterir belgeye sahip olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kamu İşçi alımı başvurusu ilanın yayım tarihi olan 14 Kasım 2022 tarihi ile başvurular başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 18 Kasım 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Elektronik ortamda İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir. Buna göre aşağıdaki bağlantıyı ve İş İlanı numaralarını kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İŞ İLANI NUMARALARI: Engelli Alımı İçi ( 00007146795 ve 00007146627 ) , Eski Hükümlü Alımı İçin ( 00007144959 )