Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı faaliyetleri devam ediyor. Az Önce gelen duyuruya göre Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımlamış olduğu duyuru ile 1468 kişilik kadro ile Temizlik Personeli alımı yapacağını ilan etmişti. Bu yönde Az Önce gelen duyuruya göre hala işlemleri devam eden merkez Teşkilatına yapılacak 12 kişilik alım için sınav yeri ve tarihi hakkında erteleme hakkında duyuru gelerek sınav tarihleri ve yeri paylaşılmıştır.

Ülkemizde meydana gelen felaket sebebi ile Tüm sınavlar ertelendi. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak alım için erteleme kararı açıklandı.

Sağlık Bakanlığı Eski Hükümlü İşçi Alımı Duyurusu:

Bakanlığımız merkez teşkilatında 4857 sayılı İş Kanunu’nun 30 uncu maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde ihtiyaç duyulan temizlik hizmetleri meslek alanında istihdam edilmek üzere 12 (oniki) sürekli işçi kadrosu için yapılacak olan ve 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem sebebiyle ileri bir tarihe ertelenen sözlü sınav 24 Mart 2023 tarihinde “T.C. Sağlık Bakanlığı Üniversiteler Mahallesi 6001. Cadde No: 9 - 06800 Çankaya/ANKARA” adresinde yapılacaktır.

NOT: Söz konusu bu duyuru ile merkez teşkilatına karılacak adayları ilgilendirmekte olup diğer iller için başvuru yapan adayların başvuruları için sağlık bakanlığının internet adresini takip etmeleri gereklidir.

Sınava Katılacak Aday Listesi Belli Oldu!

Sağlık Bakanlığından 18 Mart 2023 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre listede bulunan 26 aday sınava katılacak.

Sınava katılacak aday listesi için tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı Yeni İşçi Alımı Yapacak!

Bakanlık 2023 yılı içerisinde ywni bir İşçi Alımı gerçekleştirecek. 85 Bin Sağlık personeli alımı kapsamında İşçi alımları gerçekleştirilecek. Buna göre ilanın önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor. Sen de ilandan haberdar olmak istiyorsan İşin Olsa mobil uygulamasını indir.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/saglik-bakanligi-42500-personel-ve-isci-alimi-ilani-2023-h43998.html

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA