Sağlık Bakanlığı İşçi alımı yapıyor. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Bakanlık bünyesine 275 Elektrikçi alımı gerçekleştirecek. Söz konusu yayımlanan ilana göre BakanLık bünyesine 77 farklı şehirde Elektrikçi alımı yapacağını bildirdi. Buna göre yayımlanan ilan ile Başvurular 4 gün sürecek. Bakanlık İşçi Aımı kapsamında 11 bin 317 kişilik kadro için ilan yayımlamıştı. AncaK bunun 275 i Hastanelerde görevlendirilmek üzere Elektrikçi pozisyonuna verildi. Peki İŞKUR Elektrikçi alımı şartları nedir? Nasıl Başvuru Yapılır? ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

275 Elektrikçi Alımı Yapılacak!

Bakanlık 2022 yılı kapsamında yayımladığı İşçi Alımı ilanına göre 77 farklı şehirde görevlendirmek üzere Sürekli işçi alımı yapacak. İşçi alımı için 77 farklı şehirde " Elektrikçi ( Genel ) " kadrosunda alım yapılacak. 77 Şehir kontenjan dağılımı şöyledir;

Elektrikçi Alımı Genel ve Özel Şartları Nedir?

Sağlık Bakanlığı Elektrikçi alımları için genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gereklidir.

Özel olarak ise, adaylardan yaş şartı olarak 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak gereklidir. Aynı zamanda Lise ve Ön Lisans mezunu alım yapılacak.

- Ortaöğretim kurumlarının, Elektrik - Elektronik Teknolojisi alanı ve dallarının birinden veya endüstriyel otomasyon teknolojileri alanının Endüstriyel elektronik dallarının veya dengi alan dalının birinden mezun olmuş olmak,

- Ön Lisans eğitim kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik, Elektronik, Elektrik ön lisans programlarından mezun olmuş olmak veya denkliği olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR üzerinden Sağlık Bakanlığı işçi alımına başvurular 28 Kasım 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 02 Aralık 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden olmak üzere Elektronik ortamda veya alo 170 üzerinden gerçekleştirebilecektir.

İLAN GELİŞMELERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL AĞLARINA KATILIN!

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim