Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilan ile Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Türkiye Geneli 61 farklı şehirde olmak üzere 1356 Daimi çalışacak İşçi Alımı yapıldı. İşçi alımı kontenjanı Temizlik Görevlisi alımı için yapılacak. Sadece Engelli adayların başvuru yaptığı ilan için başvurular 19 Ağustos 2022 tarihinde sona ermişti. Kura işlemleride sona eren ilan için sonuçlar açıklandı.

Başvuruları15 Ağustos 2022 tarihi ile başlamış olup 19 Ağustos 2022 tarihi ile tamamlanmıştır. Başvurular 61 şehir için alınmışolup Online başvuru yapılmıştır.

İLANI HATIRLAMAK İSTEYENLER İÇİN:https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/saglik-bakanligi-2022-yili-1356-temizlik-gorevlisi-alimi-iskur-h42521.html

Kura Çekimi Sona Erdi!

Sağlık Bakanlığı ENgelli işçi alımı için 6 Eylül 2022 tarihinde kura işlemleri yapıldı. Online ortamda yapılan ura işlemleri 15:00 itibari ile sona erdi. Canlı yayında kura işlemleri yapılmış olup canlı canlı açıklanmıştı. Ancak canlı yayını takip edemeyen adaylar için sonuçlar elektronik ortamda paylaşıldı.

Sağlık Bakanlığı Temizlik Görevlisi alımı için adayların değerlendirmeleri adına İŞKUR tarafından iletilecek Nihai listeye göre adaylara kura çekimi gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda kura tarihi ve yeri açıklandı. Sağlık Bakanlığı 1356 işçi alımı kura işlemleri Ankara'da 6 Eylül 2022 tarihinde saat 10:00 itibari ile 15:00 arasındaKura İşlemleri Online olarak Yapıldı.

Kura Sonuçları Açıklandı!

Kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

Kura işlemlerinin sona ermesi ile birlikte sonuçlar az önce açıklandı. Adaylar kura sonuçlarına T.C. kimlik numarası ile ulaşabilecekler. Kura sonuç sorgulama ekranı şöyle:

KURA SONUÇ SORGULAMA EKRANI BURADA

1356 personel alımı yapılacak şehirlere Göre Sıra Listesi:

Kura çekilişi Bakanlık Merkez teşkilatı ile başlayacak ve sırasıyla;

Afyonkarahisar,

Ağrı,

Aksaray,

Amasya,

Ankara,

Antalya,

Artvin,

Aydın,

Balıkesir,

Bartın,

Bayburt,

Bilecik,

Bingöl,

Bolu,

Burdur,

Bursa,

Çanakkale,

Çankırı,

Çorum,

Denizli,

Diyarbakır,

Edirne,

Elazığ,

Erzurum,

Eskişehir,

Gaziantep,

Giresun,

Gümüşhane,

Hakkari,

Hatay,

Isparta,

İstanbul,

Kahramanmaraş,

Karabük,

Karaman,

Kars,

Kastamonu,

Kırıkkale,

Kırklareli,

Kırşehir,

Kilis,

Kocaeli,

Kütahya,

Malatya,

Manisa,

Mardin,

Muğla,

Muş,

Nevşehir,

Ordu,

Osmaniye,

Rize,

Sakarya,

Samsun,

Sivas,

Tekirdağ,

Tokat,

Trabzon,

Van,

Yalova,

Yozgat

illeri için (il adlarının alfabetik sıralaması ile) ayrı ayrı gerçekleşecektir.

Kura Sonucuna Göre Belge Teslimi Yapılacak!

Kurada 2712 aday seçilmiş olup ASİL adaylardna belge teslimi yapılması istenecek. Bu kapsamda başvuru için adaylardan istenen belgeler Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulacak.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>>BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>>BURAYA

Android Uygulama için >>>>BURAYA