Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşçi Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan ilana göre Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 9 kişilik kadro ile geçici süreli çalışacak işçi alımı yapılacağını bildirdi. Rektörlük bünyesinde görev yapacak adayların çalışma süresi 60 gün olarak belirlendi. Bu yönde sadece Erkek adayların başvuru yapabikeceği ilan hakkında detayları sizlere aktarıyoruz.

Kontenjan Detayı Nedir?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 9 kişilik kadro ile geçici işçi alacak. 2 farklı dönem çalışacak olan işçi adayları için,

1. Dönem 2022 Ekim, Kasım, Aralık

2. Dönem 2023 Ocak, Şubat, Mart

aylarında görev yapılacak.

Başvuru İçin Aranan Nitelikler Nelerdir?

RTEÜ bünyesine alacağı işçi adaylarından, " Erkek olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlk okul mezunu olmak, Emekli veya öğrenci olmamak, 50 yaşından küçük, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak" gibi şartlar aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite geçici işçi alımı başvuruları 19 Eylül 2022 tarihi ile başlayacak olup sadece 2 gün sürecek. En geç 20 Eylül 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular için adayların Üniversitenin İdari ve Mali İşler Daire Başkanlğına şahsen başvuru yapmaları gereklidir.

İLANIN TAM METNİ