Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur personel ve işçi kadrolarında ilan yayımladı. 44 Kişilik boş kadro için alım yapılacağı açıklanmış olup başvurular İŞKUR üzerinden başlamıştır. Bu kapsamda Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS Puanı ile alım yapılacağı açıklandı. İlan hem resmi gazetede hem de İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başlamıştır. Peki başvuru için adaylardan aranan şartlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılacak?

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 44 kişilik boş kadro için personel alımı yapılacağı açıklanmış olup alım yapılacak kontenjanlar aşağıda yer almaktadır.

Ön Lisans Mezunu: 10 Tahsiliye Personeli, 1 Tekniker, 1 Büro Personeli ( Memur ), 

Lisans Mezunu: 17 Deniz Trafik Operatörü, 6 Mühendis, 8 Büro Personeli ( Memur ), 

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Kıyı Emniyeti memur personel işçi alımında adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak, Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek, Ms Office programlarını kullanabilmek" gibi genel şartlar aranacak.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR GRUP KURDU! KADIN ERKEK SENDE KATIL

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

KPSS Şartı Nedir?

Kıyı Emniyeti personel alımında KPSS şartı aranacak. Buna göre 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans için P3 ve Ön Lisans için P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Alanına Göre İstenen Mezuniyet şartı Nedir?

Deniz Trafik Operatörü Alımı İçin: Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yükseköğretim kurumlarından birinden mezun olmak.

Mühendis Alımı İçin: 

- Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans düzeyinde mezun olmak,

- Üniversitelerin Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

- Üniversitelerin Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, Gemi İnşaatı Mühendisliği ve Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

- Üniversitelerin Elektrik, ElektrikElektronik Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans düzeyinde mezun olmak,

Büro Personeli ( Memur ) Alımı İçin: Üniversitelerin iktisat, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, ekonometri, siyaset bilimi, uluslararası finans, ekonomi, bankacılık ve sermaye piyasası, bankacılık ve finans, muhasebe ve finansal yönetim, sigortacılık ve risk yönetimi, bankacılık, bankacılık ve finans, uluslararası ticaret, küresel ve uluslararası ilişkiler, ekonomi ve finans, bankacılık ve sigortacılık, işletme yönetimi, işletme-ekonomi, muhasebe ve denetim, muhasebe bilgi sistemleri, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, uluslararası işletme yönetimi, uluslararası işletmecilik bölümlerinin birinden veya eş değerliği YÖK’çe kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

Tahsiliye Personeli Alımı İçin: Meslek yüksekokulu Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü, Deniz ve Liman İşletmeciliği, Denizcilik, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi, Güverte, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletmeciliği, Marina ve Yat İşletmeciliği, Yat Kaptanlığı, Yat İşletme ve Yönetimi, Gemi Makineleri İşletme bölümlerinden birinden ön lisans düzeyinde mezun olmak.

Tekniker Alımı İçin: Üniversitelerin Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro, Harita ve Maden Ölçme ve Tapu Kadastro bölümlerinden birinden ön lisans düzeyinde mezun olmak.

Başvurusu Ne Zaman Yapılacak?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden Memur, Personel ve İşçi alımı başvurusu için süreç İŞKUR'da başladı. Alımlar İnternet üzerinden. yapıldığından sadece İŞKUR başvuruları kabul edilecektir.

Başvuru Tarihleri: 19 - 23 Aralık 2022

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İŞKUR İla Numaraları:

Deniz Trafik Operaötrü İş İlanı Numaraları: 00007219782

Tahsiliye Personeli İş İlanı Numaraları: 00007219838

Mühendis Alımları İş İlanı Numaraları: 00007220030 - 00007220054 - 00007220069 - 00007220077 - 00007220131 - 00007220175 - 

Tekniker İş İlanı Numaraları: 00007220320

Büro Memuru Alımları İş İlanı Numaraları: 00007220336 - 00007220361 - 00007220384 - 00007220423

RESMİ GAZETE İLANIN TAM METNİ BURADA

YENİ İŞKUR İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİR!

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA