İŞKUR Personel Alımı ilanları yayımlandı. Türkiye İş Kurumu kamu ilanları kapsamında yayımlanan ilanlar ile Kamuya farklı alanlarda olmak üzere 64 İşçi Alımı ve Personel Alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu yayımlanan ilanlar için Kamuya en az İlkokul mezunu adaylar içerisinden personel alımı gerçekleştirilecektir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde İŞKUR haftanın kamu ilanlarını aktarıyoruz. Peki kimler başvuru yapabilecek? Yayımlanan ilanlar hangileridir? Detayları sizlerle haberimizde paylaşıyoruz.

Bu Hafta Yayımlanan İŞKUR Kamu İlanları:

Belediyeler, Üniversiteler ve MEB İŞKUR ile yayımladıkları ilanlar ile toplamda 64 Personel alımı yapılacak. Bu yönce,

Kılıçaslan Belediye Başkanlığı: 7 Temizlik İşçisi (Elle - Cadde, Sokak, Park vb.),

SDÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı: 27 Beden İşçisi (Genel), 3 Traktör Şoförü, 5 Bulaşıkçı (Stevard), 

Giresun Üniversitesi: 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 2 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), 

Balıkesir Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı: 2 Temizlik Görevlisi,

Yağlıdere Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu: 10 Yemek Dağıtım Elemanı (Kepçeci), 1 Aşçı Yardımcısı, 1 Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), 

Atabey Belediyesi: 1 Veri Giriş Elemanı, 1 Gassal (Ölü Yıkayan), 1 Sıhhi Tesisatçı, 1 Beton Pompa-Püskürtme Operatörü, 

Milli Eğitim Müdürlüğü: 1 Muhasebe Meslek Elemanı,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

İŞKUR bu hafta yayımladığı personel alımı ilanları yukarıdaki gibidir. Bu yönde adaylardan tüm kadrolar için gelen olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmeki Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak meslekte belirtilen nitelikleri sağlıyor olmak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediyelerin, Üniversitelerin ve MEB in personel alımı ilanı için başvurular yayım tarihi olan 26 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Eylül 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Elektronik ortamda olmak üzere İŞKUR Kamu İlanları kısmından Elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Başvuru için " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " bağlantısını kullanarak sisteme giriş yaptıktan sonra ilgili ilanlara ulaşmak için " İşyeri Türü " kısmını " Kamu " seçerek Ara tuşuna tıkladıktan sonra ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim