Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı ilana göre KPSS Taban Puan şartı olmadan personel alımı gerçekleştirilecek. Ayrıca alımlar Engelli adaylar için geçerli olacak olup ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Kontenjan Detayları Nelerdir?

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü alımları Engelli adaylar içerisinden yapılacak. Başvurular " Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı " kontenjanında yapılacak olup şartlar ve detaylarını haberde.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, En az %40 Engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak gereklidir.

Ayrıca Ön Lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmak gibi nitelikler aranacak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu ilan için başvurular sadece iŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Buna göre 25 Nisan 2023 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 2 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile alınacak.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim