İŞKUR yeni işçi alımı ilanlarını yayımladı. Az Önce gelmiş olan işçi alımı ilanına göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ortaöğretim mezunu işçi alımı yapacak. Aynı zamanda yayımlanmış olan ilan için başvurular başlamış olup sadece şartları sağlayan adaylar başvuru yapabilecekler. Peki şartlar ve alım yapılacak kadrolar nedir? Kimler başvuru yapabilir?

Daimi İşçi Alımı Kadroları Nedir?

İŞKUR ile yayımlanmış olan işçi alımı ilanına göre Et ve Sür Kurumu bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 1 kişilik boş kadro ile işçi alımı gerçekleştirecektir.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sincan Et Kombinası Müdürlüğü - 1 Beden İşçisi ( Genel )

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Büro Yönetimi Elemanı alımına sadece ön lisans mezunu ve Engelli olan adaylar başvuru yapabilecek. Aynı zamanda Erkek ve kadın adaylardan başvuru alınacaktır.

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Ortaöğretim mezunu olmak,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Alımlar terörle Mücadelede yaralanan adaylardan yapılacak olup durumunu belgelemeleri gerekmektedir.

- 4857 İş Kanuna göre istihdam edilecektir.

Başvurular Elektronik Ortamda veya Telefondan Yapılabilecek!

Et ve Süt Kurumu işçi alımı için adaylar başvurularını İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirecek. İŞKUR işçi alımlarına başvuru için İŞKUR resmi İnternet adresi veya Alo 170 telefon numarası kullanılabilir.

Et ve Süt Kurumuna personel alımı için adaylar başvurularına ilanların yayım tarihi ile başlayabilecek. En geç 4 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmekte olup başvuru içn aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz.

Elektronik Başvuru Ekranı: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Telefonda Başvuru: Alo 170 Hattı

İş İlan No (00006883889)

YENİ İLANLAR BU SAYFADA YENİLECEKTİR

Editör: TE Bilisim