Emniyet Genel Müdürlüğü İŞKUR ile kamu işçi alımı ilanı yayımlandı. 14 Mart 2023 tarihi ile İŞKUR Kamu ilanları üzerinde yayımlanmış olan ilan ile EGM ye bağlı olan Polisevi Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu işçi alımı yapacak. Farklı kadrolar için ilan yayımlandı ve en az İlköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecekler.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

EGM Muğla Polisevi Müdürlüğü kamu işçi alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda Daimi / Deneme süreli çalışma şekli ile personel alımları:

  • 4 Garson (Servis Elemanı),
  • 2 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi),
  • 2 Aşçı,

olmak üzere toplamda 8 kamu işçi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilan için başvuru yapacak adayların genel ve bazı özel nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bu yönde genel olarak;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Söz konusu kontenjanlar için özel olarak adaylardan;

En az İlköğretim ve en fazla lisans mezunu olmak gereklidir. Deneyisiz adaylarda başvuru yapabilecek ancak Deneymli olmak mülakatta tercih sebebi sayılacak. Ayrıca MEb Onaylı hijyen Eğitim belgesi olmak, Sağlık raporu olmak tercih sebebidir.

Adaylar 24 saat hizmet verildiğinden çalışma saatleri Marmaris Polisevi İdaresince vardiya esasına göre belirlenecektir.

Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Polisevi Müdürlüğü Kamu İşçi alımı başvuruları için süreç ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. Adaylara başvuru için 6 günlük süre verilmiştir. Başvurular sadece İş İlanı numarası ile online, İlgili Muğla İŞKUR Müdürlüğüne veya Alo 170 üzerinden yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 14 - 20 Mart 2023

Online Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İş İlanı Numaraları:

  • Garson (Servis Elemanı) İş İlanı Numarası: 00007380184
  • Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) İş İlanı Numarası: 00007380233
  • Aşçı İş İlanı Numarası: 00007380256
Editör: TE Bilisim