DSİ personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilana göre DSİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı yapacaklarını bildirdiler. Söz konusu ilana göre DSİ bünyesine Daimi, Engelli ve Eski Hükümlü personel alımı gerçekleştirecek. Yayımlanmış olan ilan ile alım yapılacak kadrolar ve adaylardan aranan şartları sizlerle haberimizde paylaşacağız.

Hangi Alanlarda personel Alımı Yapılacak?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlar ile,

Kastamonu Sulama Birliği ve Battalgazi Sulama Birliği personel alacak.

Kastamonu Sulama Birliği Başkanlığı: 1 Metal Teknolojisi Teknisyeni ve 1 Çiftçi ( Tarla Ürünleri ) ( Zirai Sulamacı ) alacak.

Battalgazi Sulama Birliği Başkanlığı: Eski Hükümlü 1 İş Makineleri Operatörü ve 1 Engelli Büro İşçi alımı gerçekleştirecek.

Başvuru İçin Hangi Şartlar Aranacak?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilan için adaylardan genel olarak " 18 yaşını tamamlamış olmak, Türk Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini yağmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşlından büyük olmamak, En az lise mezunu olmak" gibi şartlar aranacakç

Ayrıca engelli veya Eski ükümlü olan adaylar durumlarını rapor edecek bir belgeye sahip olmaları gereklidir.

Başvurular Nasıl Yapılacak? İlan Numarası Nedir?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Sulama Birliği personel alımı başvıuruları başlamıştırç Adaylara başvuru için 4 günlük süre verilmiş olup en geç 1 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvular sadece Elektronik ortamda aşağıdaki bağlantıdan ve İş İlanı numaraları ile gerçekleştirilecektir.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İş İlanı Numaraları:

KASTAMONU SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI:

Metal Teknolojisi Teknisyeni: 00006926355

Çiftçi ( Tarla Ürünleri ) ( Zirai Sulamacı ): 00006927466

BATTALGAZİ SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI:

Eski Hükümlü İş Makineleri Operatörü: 00006927708

Engelli Büro İşçi: 00006927789

Editör: TE Bilisim