Haftanın İŞKUR İlanları yayımlanmaya devam ediyor. Salı Günü 8 Şubat 2022 tarihi ile gelmiş olan ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 farklı kuruma personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlar için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

8 Şubat Kamu İlanları: MSB, DSİ ve Belediye İlanı:

Uluçınar Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı ( MSB ): 1 Sıhhi Tesisatçı ve 1 Muhasebeci

Türkeli Belediye Başkanlığı: 10 Tuvalet Temizlik Görevlisi

Bucak Sulama Birliği ( DSİ ): 1 Çiftçi ( Tarla Ürünleri ) ( Zirai Sulamacı )

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, En az ilkokul mezunu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 40 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" şartları aranacak.

İŞKUR Yeni personel Alımlarına Başvurular Başladı!

Yayımlanan yeni ilanlar için İŞKUR başvurusu başladı. İlanlar 8 Şubat 2022 tarihi ile yayımlanarak başvuru süreci başlamış olup en geç 6 gün içerisinde en geç 14 Şubat 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuru için aşağıdaki bağlantıdan ilan numaraları ile başvuru yapılmış olması gereklidir.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx