Devlet Su İşleri Bekçi Alımı hakkında duyuru yayımladı.

Geçtiğimiz günlerde ilanı yayımlayan DSİ bünyesine farklı 21 Şehirde Bekçi alımı yapacağını bildirmişti. Alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılmıştı. KLura çekim işlemleri tamamlanmış olan Bekçi adayları için beklenen sonuç açıklandı. 

Kura Sonuçları Açıklandı!

Devlet Su İşleri bekçi alımı kura sonuçları bekleniyordu. Adayların merakla beklediği sonuçlar açıklandı. ASİL ve YEDEK adaylar belli olmuş olup Evrak teslimi yapılacaktır. 

Kura çekimi 9 Ağustos 2022 tarihi ile Noter huzurunda gerçekleştirilmişti. Kura sonuçları hakkında DSİ şu açıklamalarda bulundu;

4857 sayılı İş Kanunu hükümleri mesnet alınarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Koruma ve Güvenlik Hizmetleri için elli (50) adet Sürekli İşçi (Bekçi) alımına ilişkin 09.08.2022 tarihinde noter huzurunda çekilen ve asil ile yedek adayların belirlendiği kura sonucu aşağıda yer almaktadır.

Kurada asil olarak belirlenen adayların evrak teslim süreci ile ilgili www.dsi.gov.tr adresinden tekrardan duyuru yapılacaktır.

KURA SONUCU BURADA

Kura İçin İstenen Evraklar Açıklandı!

21 Şehirde Taşra teşkilatına atama için Kura sonucunda asil olarak seçilen adayların en geç 26 Ağustos 2022 tarihine kadar istenen evrakları teslim etmeleri gerekmektedir. Evraklar, DSİ Genel Müdürlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığı veya en yakın Bölge veya Şube Müdürlüklerimize, Kamu Kurumuna İlk Defa İşçi Olarak Atanacaklar İçin Başvuru Formunun doldurularak dilekçe ekinde elden veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

Atama İçin İstenen Belgeler Hangileridir?

Evraklara eklenecek başvuru formu İçin Buraya Tıklayınız.

1-Nüfus Cüzdanı (fotokopi),

2-İkametgah Belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir.),

3-En Az Lise ve Dengi Mezuniyet Belgesi (Noter tasdikli sureti veya e-devlet üzerinden alınabilir.),

4-Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden alınabilir),

5- Geçerliliği Devam Eden Silahlı Özel Güvenlik Belgesi,

6- Geçerliliği Devam Eden Silahlı Özel Güvenlik Kartı,

7- Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından alınan sağlık raporu,

8- Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu. (Aslı),

9- Askerlik Durum Belgesi (Noter tasdikli sureti veya e-devlet üzerinden çıktı alacaklar için; belgelerinde sevk ve terhis tarihlerinin yazıyor olması gerekmektedir.),

10-Öncelik Durumu Bildirir Belge (öncelik hakkına sahip ise),

Editör: TE Bilisim