Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kamu İşçi alımı gerçekleştiriliyor. Az Önce İŞKUR'da gelmiş olan ilana göre Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kura ve sözlü sınav ile Sürekli İşçi ststüsünde kamu işçisi alımı gerçekleştirilecektir. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/D maddesi kapsamında Kamu İşçi alınacak

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Başvuru Şartları Nelerdir?

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere alacağı işçi adayından genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak" gereklidir.

Ayrıca özel olarak ise, Adayların Ağrı ilinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel durumunun olmaması şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Nasıl Yapılacak?

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 13.02.2023-17.02.2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden çevrimiçi olarak başvuru gerçekleştireceklerdir.

İLANIN TAM METNİ