Yüzüncü Yıl Üniversitesi resmi internet sitesinde yer alan habere göre kendi bünyelerinde 6 ay süre ile bahçe bakım pozisyonunda çalışmak üzere toplam 75 personelin alınacağı duyuruldu.

Özel ve devlet Üniversiteleri bünyelerine akademisyen aldıkları gibi işçi veya temizlik görevlisi alımıda yapmaktadır. Genel olarak bu işçiler yapılan görüşmeler sonucu firmalardan karşılanıyor olsa da daha ucuza mal etmek için bazı üniversiteler başvuruları kendi kabul etmekte ve işçiler ile bire bir görüşmeyi kendisi yapmaktadır. Temizlik alanında yapılan işçi alımlarında pek çok üniversite özel firmalar ile anlaşmaktadır. Ancak bahçe bakım, peyzaj ya da düzenleme gibi konularda ise genellikle pratikten öğrenen yerli halk üniversite bünyesinde çalıştırılmakta ve sözleşme yapılmaktadır.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi resmi internet sitesinde yer alan bildiride kendi bünyelerinde çalışmak üzere üniversitenin bahçe bakımını yapacak 75 personelin alınacağı duyuruldu. Alınan personeller üniversite bünyesinde 6 ay boyunca çalıştırılacak ve iş bitiminde sözleşmeler tamamlanmış olunacak. Yapılan işlerin tamamlanmaması ya da yeni alanların yapılıp buralara da yeni işçi temin edilmesi gibi durumlarında ise sözleşmede süre uzatma gibi bazı değişiklikler yapılabilecek.

Başvuru yapmak için mutlaka ilkokulu bitirmiş olmanız gerekmektedir Bunuın yanı sıra bahçe bakımı gibi konularda sertifikaya sahip olmanız gerekmektedir. Yapılan görüşmeler sonucu olumlu yanıt alan kişiler 9 Haziran tarihini bekleyecek. Yapılan kura çekiminde adları çıkan personeller Yüzüncü Yıl Üniversitesinde 6 ay süre ile bahçe bakım pozisyonunda çalışacak.
İlanın tam metni için için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim