Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere boş bulunan kadroların doldurulması için işçi / personel alımı gerçekleştirmektedir. Genel olarak adayların çalışacağı işte tecrübeli ve işi bilen olması istenmekte olup bazı durumlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı da aranmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinden yayımlanan bildiri ile Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapacağı öğrenildi. Peki kimler başvuracak? Adaylardan aranan şart nedir?

Kimler Başvurabilir

Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün yayımlamış olduğu ilana başvurabilmek için adayların ortaöğretim düzeyi Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve puanının açıklanmış olması gerekmektedir. Yayımlanan bildiriye göre toplam 20 işçi alımı yapılacağı görülmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adayların en yakın Türkiye İş Kurumu müracaat merkezlerine gitmesi gerekmektedir. İlana göre başvurular 21 Aralık 2016 tarihinde başladı ve 30 Aralık 2016 tarihinde sona erecek. Alım tarihi merkezi atama tercih tarihi ile aynı sürede düzenlenecek ve isteyen adaylar tercih yapabileceği gibi İŞKUR müracaat merkezlerinde de Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün açtığı 20 kişilik işçi kontenjanına başvuru düzenleyebilecek. Başvuracak olan adayların Makine Teknolojisi Bölümünden mezun olması gerekmektedir.