İŞKUR aracılığıyla Trabzon İl Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alımı yapacak. Son günlerde bir çok kamu kuruluşunun sözleşmeli ve daimi personel alımı yaptığı son günlerde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'de İŞKUR aracılığıyla kadrosundaki hükümlü istihdamını tamamlamak adına alımlar yapacağını duyurdu. İşte Trabzon İl Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanına ilişkin genel şart ve nitelikler.

Kimler Trabzon İl Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanına başvuruda bulunabilecekler? KPSS sınav puanı istenecek mi Trabzon İl Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alımında. Bu iş başvurusuna nereden nasıl başvuru yapılacak. Bu soruların cevaplarını sizler için paylaşıyoruz.

Trabzon İl Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım başvuruları 3 Şubat 2016 tarihinde başlayıp 12 şubat günü son bulacaktır. Trabzon İl Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım İlanına başvuruda bulunacak adaylar Türkiye Çalışma ve İş Kurumu Trabzon İl Müdürlüğü? nden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilecekler. KPSSP93 Puanının geçerli olacağı alımlarda taban puanı 1 olarak açıklandı.

Trabzon İl Milli Eğitim Müd. Eski Hükümlü İşçi Alım ilanına ilişkin geniş bilgi sahibi olmak için www.iskur.gov.tr adresine giriş yaparak bilmediklerini öğrenebilirsiniz.