Milli Savunma Bakanlığı İşçi alımı hakkında duyuru yayımladı. MSB PERTEM üzerinde gelen duyuruya göre geçtiğimiz dönemde yapılan 1072 işçi alımı hakında duyuru geldi. Söz konusu duyuruya göre MSB bağlı işyerlerine istihdam edilmek üzere yapılan işçi alımı sınavının sonuçlarına itiraz eden adaylar için itiraz sonuçları açıklanmıştır.

MSB 17 ŞEHİDE 113 FARKLI KADRO İLE 1072 İŞÇİ ALACAK!

Milli Savunma Bakanlığı geçtiğimiz aylarda yayımladığı ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İŞKUR aracılığı ile 1072 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. 17 Farklı şehirde olmak üzere 113 farklı kadro ile alım yapılacak. 

Adaylar sınavlara 19 EKim 2020 ile 13 Kasım 2020 tarihleri arasında ve 04 Aralık 2020 tarihinde sınava girmişti. Sonuçların 21 Aralık 2020 tarihi ile açıklanmıştı. Tüm sınavları başarılı olan geçenlerin istihdamı yapılacak.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ SONUÇLARI AÇIKLANDI!

MSB'den gelen duyuruya göre,

Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 19 Ekim-13 Kasım 2020 tarihleri arasında ve 04 Aralık 2020 tarihinde yapılan işçi alım sınavı sonuçları 21 Aralık 2020 tarihinde Bakanlığımız resmi internet sitesinde yayımlanarak adaylara tebliğ edilmiştir.

 Sınav sonuçlarına ilişkin olarak yapılan itiraz başvuruları ilgili sınav komisyonlarınca 08-14 Ocak 2021 tarihleri arasında alınmıştır. Sınav komisyonlarına yazılı olarak itiraz etmiş olan adayların itiraz dilekçelerinin değerlendirilmesi süreci sona ermiştir. Sınav sonucuna itiraz eden adaylar, itirazlara ilişkin değerlendirme sonuçlarını, aşağıda belirtilen linkten T.C. kimlik numarası ile sorgulama yaparak öğrenebileceklerdir.

 Bu ilan ilgililere tebligat niteliğinde olup işçi alım sınav sonucuna itiraz eden adayların itirazlarına ilişkin değerlendirme sonuçları ile ilgili olarak başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.

ititaz sonuçları elektronik ortamda sorgulanacak. İtiraz sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ