Türkiye İş Kurumu yeni günün ilanlarını yayımladı. 12 Mart 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı bölgelerde bulunan Emniyet Müdürlüklerine farklı pozisyonlarda işçi personel alımı gerçekleştirecek. İlgili ilanlar hakkında detaylar şöyledir:

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Emniyet Genel Müdürlüğü

Alım Yapılacak İller: Isparta, Kırşehir

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi/Tam Süreli

Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğü Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne 1 Engelli Temizlik Görevlisi, Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne Engelli 1 Aşçı ve 1 Terörle Mücadelede yaralanan statüsünde Temizlik görevlisi alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Emniyet Müdürlükleri alacakları pozisyonlar için işçi adaylarından, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Engelli adaylar için engelli olduğuna dair sağlık raporu almak, İlgili görevini gerçekleştirmesi hakkında engel olabilecek sağlık sorunu olmamak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Özel kanun veya diğer mevzuatlarda yer alan şartları taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL NE ZAMAN YAPILACAK?

Emniyet müdürlüklerine başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. İlgili ilanlar Türkiye iş kurumu üzerinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 6 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu bağlamda adaylar başvurularını 12 Mart 2019 tarihi ile 18 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilanların ilan numaralarını sizlerle aşağıda paylaşıyoruz.