Kamu kurumları arasında yer almakta olan Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için personel, işçi alımları gerçekleştirmektedir. Yeni yayımlanan ilanlar ile Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bin 500 işçi alımı yapacağını duyurdu.

Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna duyurulan ilan ile toplam bin 500 kişilik işçi alımı yapacağı belirtildi. Doğu Karadeniz illeri için alımlar gerçekleştirilmekte olup adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Kurum: Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: Bin 500
Son Başvuru: 18 Mayıs
Alınacak Pozisyon: Beden İşçisi (Genel)
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ İLLERE ALIM YAPILIYOR


Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz illerinde istidam etmek üzere geçici süreli kamu personeli alımı yapıyor. Peki Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü kamuya bin 500 işçi alımı hangi iller için yapılacak. Rize'de bin 70, Artvin'de 170, Trabzon'da 240 ve Giresun'da 20 kişilik kamu işçisi alımı yapılacak.

BAŞVURULAR

Çaykur Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü kamu kurumu tarafından ilan edilmiş olan bin 500 kamu işçisi alımına adayları Yukarıda verilmiş olan illerde ki İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvuru yapması gerekmektedir. Başvurular 18 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecektir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ