Bilindiği gibi her sene bakanlıklar ve kamu kuruluşları yayımlamış oldukları performans program raporları ile yıl içerisinde kaç personel alımı yapmayı düşündüklerini kamuoyuna duyurmaktadır. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan plan bütçe komisyonun da 3 bin 713 kişili kadro talebi istemişti.

Buna göre TİGEM 2017 yılı çerisinde 3 bin 713 kişilik atama yapmak istiyor ancak resmi internet sitesi aracılığı ile henüz rakamları net olarak açıklamadı.

YOĞUN İLGİ VAR

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) bünyesinde istihdam etmek isteyen pek çok personel TİGEM'e müracaat etmektedir ve TİGEM'in kaç personel alımı yapacağına ilişkin haberler sosyal medyada yayılmaya başladı. Bunun üzerine TİGEM personel alımı hakkında önemli bir duyuru yapmıştı.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından yapılan duyuruda çalışmaların tamamlanması ile birlikte personel alımı sayısı hakkında açıklamanın yapılacağı belirtildi ancak henüz alımlar hakkında kesin bir bilgi yok.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleştirilen plan bütçe komisyonun da 3 bin 713 kişilik personel alım yapmayı istediklerini duyurmuştu ancak Maliye Bakanlığı bu rakam izin vermeyebilir. TİGEM bünyelerinde ki personel sayısı ve alım yapılması gereken kadroların hesaplanmasını tekrar yapıyor.

Yakın zaman içerisinde Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından kamuoyuna duyuru yapılması ve alımı planlanan personel sayısı hakkında rakamsal bilgilerin verilmesi beklenmektedir.