Ülkemizde taşeron yasasının çıkması ile bir milyon 20 bin işçinin kamuya geçirileceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından kamuoyuna duyurulmuştu. Buna göre taşeron başvuruları 11 Ocak 2018 tarihine kadar yapıldı ve yurt geneli bir milyona yakın kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

Buna göre taşeron başvuru sonuçları, taşeron sonuçları, taşerona kadro sonuçları açıklanmaya devam ediyor ve bizlerde İşin Olsa ekibi olarak kurumları takip ederek hangi kurumların taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladığını duyurmaya devam ediyoruz. Peki taşerona kadro başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? Sorgulama yani öğrenme ekranı linki var mıdır?

TAŞERON BAŞVURU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Eğer başvuru sonuçlarınızı öğrenmek istiyorsanız ''Taşerona Kadro Başvuru Sonuçlarını Buradan Öğrenebilirsiniz'' linkini takip ederek şu ana kadar açıklanmış olan tüm kurumların listesini ekip olarak sizlere ilettik. Sayfamızı takipte kalarak tüm kurumlar hakkında bilgi almaya devam edeceksiniz.

Taşerona kadro başvuru sonuçları her hangi bir sınav sonucu gibi bir anda belirlenmeyecek olup kurum kurum farklı tarihlerde belirlenecektir. Bizlerde İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro başvuru sonuçlarını takip etmeye devam ediyor. Yukarıda belirtilmiş olan haberimizi lütfen takip etmeye devam ediniz. Bu haberimiz aracılığı ile tüm taşerona kadro başvuru sonucu açıklanan kurumlar listesini öğrenebilirsiniz.