Taşerona kadro görüşmelerinin sona ermesi ile müjdeli haber verilmiş ve taşeron işçilerinin kamuya geçirileceği müjdelenmişti. Buna göre bir milyon civarı taşeron işçi kadro başvurularını gerçekleştirdi ve gözlerini taşerona kadro başvuru sonuçlarına çevirdi. Peki taşerona kadro başvuru sonuçları açıklandı mı?

Buna göre taşeron başvuru sonuçları yurt geneli değil de kurum kurum açıklanmaktadır. Bu sebepten dolayı taşerona kadro başvuru sonuçları açıklanıyor ve açıklanmaya da devam ediyor. Peki şu ana kadar hangi kurumların taşeron sonuçları açıklandı? Hangi kurumlar taşeron sonuçlarını açıkladı? İşin Olsa ekibi olarak tüm listeyi sizlere vermeye devam ettik ve ediyoruz.

TAŞERON SONUÇLARINI AÇIKLAYAN TÜM KURUMLAR!

Bir milyon civarı taşeron işçinin yaptığı başvurular yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıklayan tüm kurumlar listesini sizlere belirtiyoruz. Şu ana kadar Hakkari - Hakkari Belediyesi, Ankara - Batı Adliyesi, Nevşehir - Hacıbektaş Veli Üniversitesi, Gümüşhane - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Gaziantep - Polis Meslek Eğitim Mekezi, Kocaeli - Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya- Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars - Aile İl Müdürlüğü kurumları taşeron başvuru sonuçlarını açıklamıştır. Taşerona kadro sonucu açıklayan yeni kurumlar oldukça sizlere iletmeye devam edeceğiz.

TAŞERONA KADRO BAŞVURU SONUCU AÇIKLANAN KURUMLARI SİZLERDE LÜTFEN YORUM OLARAK İLETİNİZ.

Editör: TE Bilisim