Ülkemizde hizmetlerine devam etmekte olan bir milyona yakın taşeron işçi için yeni gelişmeler paylaşılmaya devam ediliyor. Dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama da taşeron işçilerin kadroya alınacağı konusunda önemli müjdeli bir haber verildi.

Bu açıklamanın ardından taşeron işçilere müjdeli duyuru yapıldı ve şimdi konu hakkında yeni detaylar paylaşılmaya devam ediliyor. Taşeron işçiler kadroya geçerken sınava girecek mi, güvenlik soruşturması yapılacak mı, yaş şartı aranacak mı, eğitim durumuna bakılacak mı, gibi önemli soruların yanıtı verildi.

TÜM SORULARIN CEVAPLARI

1-) Taşeron İşçi Kadroya Geçerken Sınava Girecek Mi?

Taşeron işçiler kadroya alınırken alanları ile ilgili sınava girecek ve sınavda yaptıkları meslek hakkında sorular sorulacaktır.

2-) Taşeron İşçinin Eğitim Durumuna Bakılacak Mı?

Taşeron işçiler kadroya geçerken eğitim durumu gözetilmeyecek. Kişinin eğitim durumu ne olursa olsun kadroya geçişleri yapılacak.

3-) Taşeron İşçilere Güvenlik Soruşturması Yapılacak Mı?

Taşeron işçiler kadroya geçmeden önce teker teker güvenlik soruşturmalarından geçecek ve temiz oldukları tespit edildiğinde kadroya geçişleri yapılacak.

4-) Taşeron İşçilerden Yaş Şartı Aranacak Mı?

Taşeron işçiler kadroya alınırken yaşlarına bakılmayacak ve yaşı ne olursa olsun kadroya alım işlemleri gerçekleştirilecektir.

TAŞERONA KADRO DETAYLARI

Taşeron ile ilgili detayların Cebinize gelmesini ve yapılan açıklamalardan sürekli haberdar olmak için aşağıdan Mobil Uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Android Cihazlar için Google Play'dan Buradan

İOS ( İphone ve İpad ) cihazlarına App Stroden Buradan