Posta ve Telgraf Teşkilatının yılın ikinci yarasında 2 bin 500 kişilik personel alımı yapacağı bilinmekteydi. Alımlar ne zaman yapılacak derken geçtiğimiz günlerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile 2 bin 500 memur alımı sürecinin 15 Ağustosta başlayacağı duyuruldu.

İlan ne zaman yayımlanacak diye tüm gözler Devlet Personel Başkanlığına çevrilmişken sonunda merak ile beklenen ilan 15 Ağustos 2017'ye girilmesi ile gece saatlerinde duyuruldu ve ilan hakkında tüm detaylar da kamuoyuna iletilmiş oldu.

2 BİN 500 MEMUR ALINACAK

PTT tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilana bakıldığında dağıtıcı personeli, büro memuru ve gişe memuru kadroları için toplam 2 bin 500 kişilik personel alımı yapılacağo görülmektedir.

Buna göre gişe memuru, büro memuru kadrosu için bin 671 ve dağıtıcı personeli kadrosuna ise 829 kişilik kadro ayrıldı. İlgili kadrolara başvuru yapmak için adayların belirlenmiş olan KPSS puanlarına sahip olması ve istenen bölümlerden mezun olması gerekmektedir.

İLANI BURADAN GÖREBİLİR DETAYLARI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ