İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkalığı 2019 yılının Kasım ile Aralık ayında 26. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM sınavlarını Türkiye'nin dört bir yanında bulunmakta olan polis okullarında gerçekleştirmişti. Buna göre ön sağlık ile parkuru geçen adaylar mülakatlara katıldı fakat parkur zorlaştırıldığı için mülakat katılan aday sayısının oldukça az olduğu duyurulmuştu. Mülakatlar da aynı gün tamamlandı fakat halen sonuçlar açıklanmadı peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Polis Akademisi Başkanlığı mülakatların tamamlanmasının üzerinden 3 ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen halen sonuçları açıkladı. Buna göre sonuçların ne zaman açıklanacağına yönelikte resmi bir bilgi paylaşılmadığı için net bir tarih verilememektedir.

CORONA SÜREYİ UZATIR MI?

Bir çok aday corona virüsünün sonuçların açıklanma süresini uzatıp uzatamayacağını merak etmekte olup eğer tüm adaylar için puanlama sistemi bitirilmediyse corona virüsü sürenin daha da uzamasını sağlayabilir ancak kesin olarak bilinmekte olan bir gerçek var ki sonuçlar açıklanmış dahi olsa corona virüsünün önüne geçilene kadar adayların polis okullarına alınmayacağı bilinmemektedir. Yani 26. dönem POMEM Eğitimlerinin önümüzdeki birkaç ay içerisinde de başlamayacağı bilinmektedir.

26. dönem POMEM sonucu duyurulduğunda ilk haberdar olmak ister misiniz? Hemen mobil uygulamamızı indiriniz.