3600 Ek Gösterge için açıklama; Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik 3600 Ek gösterge için sorulan sorulara cevap verdi. 3600 EK Gösterge ne zaman çıkacak? Bu konudaki son açıklamalar neler?

Kamu kurumlarında çalışan 4 meslek grubu için maaşları, emekli tazminatları ile emekli maaşlarında önemli bir artış olmasını sağlayan Ek gösterge rakamının 3600'e çıkartılması konusundaki gelişmeleri ve son açıklamaları aktarmaya devam ediyoruz. Bu konuda geçtiğimiz günlerde Sendikalardan yapılan açıklamalarda düzenlemenin sadece 4 meslek grubu (öğretmen, din görevlileri, sağlık personeli, polis memurları) ile sınırlı kalmaması gerektiği tüm memurlara uygulanması gerektiği ifade edilmiştir.

İlgi Haber: Ek Gösterge tüm memurlara uygulanasın çağrısı

3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI;

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu MYK toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik bazı açıklamalarda bulundu. Gündeme dair pek çok konuda önemli açıklamalar geldi. Soruları da cevaplandıran Çelik, 3600 Ek Gösterge hakkında gazeteciler soru yöneltti. Cevap olarak "Benim bildiğim bu konularla ilgili çalışmalar devam ediyor. Yeni bir bilgi yok. Bu çalışmalar tamamlandığında biz de gereken bilgiyi veririz. Şu an da o konular üzerindeki çalışmalar devam ediyor" dedi.

Bu konuda yeni gelişmeler ve resmi açıklamalar oldukça aktarmaya devam edeceğiz. İşin olsa Instagram hesabımıza katılmayı unutmayın.

İŞİN OLSA