3600 Ek gösterge için çalışmalar devam ediyor. Yakın zamanda TBMM gündemine gelmesi beklenen önemli çalışmalardan bir tanesi 2. Yargı Paketidir. Buna göre Mart ayı içerisinde meclise geleceği ifade edilen yargı paketi ile İnfaz düzenlemesinde pek çok hükümlüyü ilgilendiren değişiklikler yapılması bekleniyor. Diğer yandan Meclis Ocak ayında açılmasının ardından görüşülmesi beklenen başlıklardan bir tanesi de “3600 ek gösterge” Türkiye Kamu-sendikasından bu konuda çok önemli bir açıklama geldi. Kamu kurumlarında çalışan din görevlisi, polis memuru, öğretmen ve sağlık görevlilerine 3600 Ek Gösterge için çalışmalar devam ederken, ek gösterge tüm memurlara da uygulansın çağrısı Geldi.

3600 EK GÖSTERGE TÜM MEMURLARA UYGULANSIN;

Kamu Sen Başkanı Önder kahveci konu ile ilgili yaptığı açıklamada 4 meslek grubuna olan çalışmaların sadece bu meslek gurupları ile sınırlı kalmaması gerektiğini ifade ederek adaletli ve herkesin mutabakatının alınacağı bir şekilde düzenleme yapılması gerektiği ifade edildi. Kamuda çalışan tüm memurlara uygulansın çağrısına Başkan kahveci şu şekilde devam etti.

RANDEVU TALEBİMİZ VAR;

Kamu Sen başkanı Kahvesi önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep edeceklerini belirterek 3600 ek gösterge konusunda arzumuzu tekrar edeceklerini ifade etti. " Biz Türkiye Kamu-Sen olarak bu vaadin ardından bir kanun çalışması yaptık. Hizmetli arkadaşlarımız ek gösterge alamıyorlar, onlara da ek gösterge verilmesini önerdik ve mevcut rakamlarının 800'er puan artırılmasını talep ettik." dedi.

Konu ile ilgili düşünceleriniz yorum olarak paylaşabilirsiniz.