Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan ve kuvvet komutanlığının bağlı olduğu bakanlık olarak bilinen Milli Savunma Bakanlığı MSB yıl içerisinde açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından hazırlanan 396 memur alımı geçtiğimiz aylarda kamuoyuna duyuruldu ve müracaatlar başladı. En az lise mezunu Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş adaylar başvurularını gerçekleştirdi. Buna göre sonuçlar ne zaman açıklanacak derken sonunda duyuru yapıldı.

SORGULAMA EKRANI

Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri ile 396 memur alımı sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Peki adaylar sorgulama ekranına nasıl ulaşacak? Buna göre başvuru sonuçlarını sorgulamak isteyen adayların http://www.msb.gov.tr linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir.

En az lise mezunu adayların başvuru yapabildiği Milli Savunma Bakanlığı MSB 396 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. Yapılan açıklama da kadrolara göre puan hakkındada bilgi verildi. 3 kadro boş kaldı. Hangi üç kadronun boş kaldığını öğrenmek istiyorsanız hemen aşağıdaki linki takip edebilirsiniz.

3 KADRO BOŞ KALDI! İŞTE O KADROLAR