Milli Savunma Bakanlığı MSB hazırlanan memur ve personel alımı geçtiğimiz aylarda kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilan duyuruldu ve Milli Savunma Bakanlığı MSB 396 memur alımı başvuruları başladı. Başvuruların sona ermesi ile adaylar müracaatların açıklanmasını bekliyordu.

Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından kamuoyuna yapılan duyuru sonucu 396 memur alımı başvuru sonuçları açıklandı ve hangi kadrolara hangi adayların yerleştiği öğrenildi. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak yaptığımız inceleme sonucu 3 kadronun boş kaldığını tespit ettik. Peki hangi kadrolar boş kaldı, detaylar nedir?

HANGİ KADROLAR BOŞ KALDI?

Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından kamuoyuna yapılan duyuru ile 396 memur alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Buna göre toplam 3 kadro boş kaldı. Peki hangi 3 kadro boş kaldı? Yayımlanan duyuruya göre Milli Savunma Üniversitesi Eğitim uzmanı ve Milli Savunma Üniversitesi Uzman Öğrenci İşleri personeli kadroları için toplam 3 kadro boş kaldı.

Boş kalan bu kadrolara toplam 3 memur alımı yapılacak olup adaylar İstanbul'da bulunan Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde istihdam edecekti fakat kadrolara kimse başvuru yapmadığı için kadrolar boş kaldı. Yani kadrolara oldukça düşük KPSS puanına sahip bir aday müracaat yapsaydı atanacaktı.

Editör: TE Bilisim