İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü polis memuru alımı ile çarşı ve mahalle bekçisi alımları ne zaman yapılacak. Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanlığı 1. dönem bekçi alımları için mülakat aşaması devam ediyor. Yeni bekçi alımlarının ne zaman yapılacağını sormaktalar. 

POLİS AKADEMİSİ BEKÇİ ALIMI;

EGM Polis Akademisi Başkanlığı 10 Bin bekçi alımı ilanı daha açıklaması bekleniyor. Daha önce yapılan açıklamaların ardından adayların beklediği alımlar için 2019 yılına kadar açıklanmayabilir. Resmi bir açıklama yapılır yapılmaz işin olsa ekibi olarak adaylara duyurucağız. Diğer alımlardan EGM polis alımlarında son gelişmeler neler?

EGM POLİS ALIMI

2018 yılı polis alımlarında 10 bin polis memuru alımları için sınav seçim aşamaları devam ederken, 2019 yılında yapılması beklenen 35 Bin polis alımı öncesi bir ilan açıklanıp açıklanmayacağı merakla sorulmakta. 2018 yılı tamamlanmadan 10 Bin polis alımı daha beklemekteyiz. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına farklı branşlardaki polis alımlarında yeni gelişmeler olduğunda adaylara duyurmaya devam edeceğiz. Anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulamasını indirmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim