FETÖ'cüler tarafından gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminin üzerinden tam bir yıl geçti. 15 Temmuz'un gelmesi ile birlikte yurt genelinde çeşitli etkinlikler yapıldı. Buna göre tüm Türkiye geneli milyonlarca kişi bir birine kenetlendi ve sokaklara döküldü.

15 Temmuz etkinliklerine en çok katılım olan illerden bir tanesi Ankara'dır. Ankara'da bilindiği üzere 15 Temmuz tarihinde EGO, metro ve ankaray seferleri ücretsiz yapıldı. Bu sayede katılım oranı da bir hayli artmış oldu. Sokaklarda yürüyüşler yapan, kornalar çalan ve darbe girişimlerinde şehitleri anmakta olan binlerce kişi bulunan Ankara'da 16 Temmuz 2017 tarihinde de EGO, Ankaray ve Metro seferleri ücretsiz olacak mı?

ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK MI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar EGO Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu buna göre Ankarada ulaşım EGO, Ankaray ve Metro seferleri 15 Temmuz 2017 saat: 06.00'dan başlayarak 17 Temmuz 2017 saat: 06.00'a kadar ücretsiz olacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınmış olan karar doğrultusunda Ankaralılar 16 Temmuz'da da ulaşım ihtiyaçlarını ücretsiz olarak EGO, Ankaray ve Metro seferlerinden karşılayabilecektir. Ulaşımın ücretsiz olması ile 16 Temmuz'da yapılacak etkinliklere de çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.

İSTANBUL 16 TEMMUZ ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ