15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü olması ve bu darbe girişiminin yurt genelinde unutturulmaması için tüm Türkiye geneli etkinlikler yapılmaktadır. Kalabalık meydanlarda milyonlarca kişi şehitleri anma etkinliklerine katılmakta ve burada saygı duruşu, dua okunuşu gibi etkinliklere katılmaktadır.

15 Temmuz'un birinci yıl dönümünde düzenlenmekte olan etkinliklere yurt genelinde nüfusu en fazla il olan İstanbul'da en çok katılım gerçekleştiyor. İstanbul'da İETT otobüsleri 15 Temmuz'da ücretsizdi peki 16 Temmuz'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT toplu taşıma belediye otobüsleri ulaşım 16 Temmuz'da da ücretsiz olacak mı?

İSTANBUL ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK MI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile ulaşım İETT otobüs seferlerinin 15 Temmuz 2017 saat: 06.00'dan 17 Temmuz 2017 saat: 06.00'a kadar ücretsiz olacağı duyuruldu. Yani alınan karar doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma aracı halk otobüsü İETT'inin 16 Temmuz 2017 tarihinde de gün boyu tüm seferleri ücretsiz olarak yapacağı öğrenildi.

İstanbullular İstanbul'un her tarafına 15 Temmuz'un birinci yıl dönümünden dolayı ücretsiz olarak gidebilecektir. İETT tarafından otobüs seferlerinin ulaşımın ücretsiz yapılması ile meydanları akın eden kişi sayısı da bir hayli arttı. İETT tarafından 16 Temmuz'da da otobüslerin ücretsiz yapılması ile İstanbulluların etkinliklere büyük bir katılım oranı ile gelmesi bekleniyor.

ANKARADA 16 TEMMUZ ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ