Günümüzde en çok kullanılan hizmetlerden biri de kargo hizmeti olmakla birlikte Türkiye’de bu hizmeti gerçekleştiren birçok firma bulunmaktadır. Bu firmalardan biri de Yurtiçi Kargo olup Türkiye’nin birçok yerinde il, ilçe ve mahallelere kargo taşımacılığı hizmeti vermektedir. Birçok insan gerek kargo vermek gerekse de kargo almak olsun firmanın çalışma saatlerini merak etmektedir. Şehir içi ve şehirler arası taşımacılıkta tercih edilen firmanın hafta sonu ve hafta içi çalışma saatleri nasıldır, ilgili bilgilere ilişkin detaylar haberimizin devamındadır.

Yurtiçi Kargo Gün ve Çalışma Saatleri

Türkiye’de lojistik, kargo taşıma hizmeti gerçekleştiren önemli firmalardan biri olan Yurtiçi Kargo’nun çalışma saatleri birlikte hangi günlerde çalıştığı merak konusu olmuştur. Bu noktada firmanın da belirttiği üzere çalışma saatleri ve günleri şu şekildedir.

Yurtiçi Kargo, pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma olmak üzere hafta içi aynı zamanda da cumartesi günü olmak üzere hafta sonu da 1 gün çalışmaktadır.

Hafta içi günlerde firmanın çalışma saati saban 09:00 ile akşam 18:00 arasında olup cumartesi günü ise yine sabah 09:00 ile 17:00 arasında yer almaktadır.

Pazar günü ise firma dağıtım ya da kargo teslimi almamaktadır.

Cumartesi günü dağıtım saat 13:00’a kadar olmakta sadece şubeler 17:00’a kadar açık olmaktadır.

Bayram ve Tatillerde Açık Mı?

Bireyler tarafından merak edilen sorulardan biri de bayramda ya da tatil günleri olmak üzere bu tür özel günlerde de açık olup olmadığı ya da dağıtımın yapılıp yapılmadığıdır. Ülkemizde faaliyet gösteren bazı kargo firmaları özel, tatil ve bayram günlerinde de çalışmakta olup bazıları ise hizmetlerini bir gün durdurabilmektedir. Bu noktada Yurtiçi de internet sitesi aracılığında özel günlerde çalışmayacağı zaman bir duyuruda bulunarak bilgilendirme yapmaktadır.