PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, önemli açıklamalara yer verdi. PTT' nin uzakları yakın ettiğine, paramatikler, şubeler konusunda ciddi adımlar attığına dikkat çekerek, 2023 yılına kadar personel sayısının 100 bine ulaştırılmasının hedeflendiğini aktardı. Açıklamasında " Kamuoyuyla daha önce paylaştığımız bir hedefimiz var. Vatandaşımız bulunduğu yerden hangi yöne giderse gitsin, 20 dakika içinde bir PTT şubesine ulaşacak. 3445 olan Pttmatik sayısını 2019 yılı sonuna kadar 5 bine yükseltmeyi hedefliyoruz. Erişilebilir ve ulaşılabilir olma ilkelerinden kurum olarak asla vazgeçmeyeceğiz. 100 bin personel ve 15 bin iş yerine ulaşmak da 2023 hedeflerimiz arasında. " ifadelerini kullandı.

PTT işletmelerine personel alım ilanları yayımlanmıştı

PTT Genel Müdürlüğüne ve bağlı şubelere olmasa da şuan itibariyle PTT işletmeleri için yayımlanmış ilanlar da bulunuyor. Bu ilanlarda yüksek maaşlı personel alımları gerçekleştiriliyor. PTTeM ve PTTCELL bünyelerine yapılan personel alımlarının detaylarına aşağıdan erişim sağlayabilir, detaylara ve bğalantılarına ulaşabilirsiniz.

PTTCELL personel alım ilanı

PTTCELL ilanı için Aktif Satış Temsilcisi pozisyonuna yönelik olarak ilanlar yayımlanmıştır. Bu ilana başvuru yapmak isteyen ziyaretçilerimiz, aşağıdaki bağlantı üzerinden daha önce hazırladığımız habere göz atabilirler.

PTTCELL ilanı için> Tıklayınız

PTTeM personel alım ilanı

Yayımlanan personel alım ilanında iOS ve PHP Developer pozisyonlarına alımların yapılacağı aktarılmış, adaylara duyurular gerçekleştirilmişti. Bu alımlara başvuru yapmayı düşünen adayların, Bilişim Teknolojileri alanında kendisinden beklenen yetkinliklerin tamamını karşılamak durumundadırlar. Bu bağlamda gerekli bilgilere bağlantı üzerinden erişim sağlamanız mümkündür.

PTTeM İlanı için > Tıklayınız