Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı Başkan Adayı Olan Mehmet Özhaseki, Ankara için yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçime 1 gün kala adayların açıklamaları hala gündeme yansıyor ve istihdam projeleri de duyuruluyor. Belediyecilikte istihdama katkı sağlanması gerektiğini savunan adaylar, istihdam projelerini kamuoyuyla paylaşıyorlar. Mehmet Özhaseki de istihdama yönelik projelerinden bahsederek, 100 bin kişilik bir istihdam yaratacağını vaad ediyor. Yerel seçim sürecine yönelik gündeme yansıyan önemli istihdam vaadlerinden birisi olan bu projenin detaylarını paylaşan Özhaseki, Ankaralıların ihtiyacı olan belediyecilik hizmetini getireceğini ifade ediyor.

100 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM

Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamasında kadınlara yönelik istihdam olanaklarının arttırılmasına da değindi. Açıklamasında " Kadınlara yönelik istihdam projeleri bununla da kalmayacak. Özhaseki, Belediye bir kooperatif kurarak, bunlar için satış stantları oluşturduğunda üretim yapan her kardeşimizin satacağı ürün orada ortaya çıkar. Resim yapan birisi bile resimlerini satmak istediğinde işte bizim o açacağımız dükkanda, stantta, mağazada bunları satabilecek. Bunları daha önce yaptık. Bizim için zor bir şey değil. Çok değişik alanlarda onlarca değişik ürün yapan kadınlarımızın bu el emeği olan, göz nuru olan işlerini satabilecekleri, pazarlayabilecekleri ev ekonomisine de katkı sağlayabilecekleri ortamları sunmak tabi ki belediyelerimizin işi, diye görüyorum. " şeklinde konuştu.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Mehmet Özhaseki' nin bu açıklamaları konusunda sizlerin düşünceleri neler? Ankaralılar yerel seçimlerde Mehmet Özhaseki' nin kazanacağını düşünüyor mu? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz.

YEREL SEÇİM GELİŞMELERİ ANINDA MOBİL CİHAZINIZDA !

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA