Vodafone Turkcell Türk Telekom ücretsiz 6 GB internet nasıl alınır?

Türkiye genelinde koronavirüs salgını nedeniyle okullarda eğitim Eba tv üzerinden gerçekleştiriliyor. Uzaktan eğitim sistemi ile eğitime devam edecek öğrencilerin Bu aşamada en önemli eksiklerinden bir tanesi internet paketi tablet dizüstü bilgisayarlar olmaktadır. Bir çok kurum (Kızılay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurumları, TV8) bilgisayar kampanyası başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ilk aşamada 500.000 ücretsiz tablet dağıtılacağını açıkladı. Birçok Belediye Başkanlığı da askıda tablette bilgisayar kampanyası başlatarak öğrencilerin eğitimine destek olmaya başladı. 500 bin tablet kimlere dağıtılacağı da belli oldu.

6 GB ÜCRETSİZ İNTERNET NASIL ALINACAK?

Ulaştırma ve altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamalarda öğrencileri internet desteğini her zaman karşılamaya devam edeceklerini aktardı. Türkiye'nin en büyük GSM operatörlerinden Vodafone Turkcell ve Türk Telekom Eba internet desteği paketlerini açıkladı. Öğrenciler veliler herhangi bir başvuru şartı getirmeden hatlarına 6 GB internet tanımlanacak.  İlkokul, orta okul ve liseye giden öğrencilerin ya da velilerin herhangi bir başvuru yapmaları gerekmeyecek.

2 KAT DAHA FAZLA İNTERNET VERİLECEK!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da yaptığı son açıklamalarda operatörlerin 2019 yılına göre 2 kat daha fazla internet alabileceklerini açıkladı. Bedava internet kampanlarından anında haberdar olmak için işin olsa sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA