İndirimli ürün satın almak isteyen müşterilerin perakende satış mağazalarının açıkladığı aktüel kataloglarını aktarmaya devam ediyoruz. Bu hafta BİM 6 Mart 2020 cuma indirimli ürünler ile karşımızda olacak. Sabah saatlerinden itibaren ülke genelindeki mağazalara akın eden müşteriler uygun fiyatlı elektronik, ev gereçleri, züccaciye, çocuk ve anne bakım ürünleri, giyim, gıda ve pek çok kategorideki ürünler tükenmeden sabah mağaza açılışından itibaren satın alabilirsiniz.

6 MART 2020 AKTÜEL ÜRÜN KATALOGU;

CEP TELEFONU; Huaweı marka ve LG marka cep telefonları AirPods ve şarj kutusu, Mi kulak içi kulaklık 32 ekran HD uydu alıcılı televizyon bu haftalık ürünlerde birinci sırada dikkat çekiyor. Y2019 Huaweı fiyatı 899 TL, LG K11 ise 879 Tl, AirPods ve şarj kutusu 849 TL, Mi kulaklık 119 Tl olacak. Kumtel set üstü ocak 329 Tl, ücretsiz kurulum seçeneği bulunuyor. Fakir marka süpürge, saç kurutma makinesi, tefal baskül birinci sayfadaki ürünler arasında bulunuyor.

Diğer yandan ev gereçleri, bebek ve çocuk ürünleri arsındaki satışa çıkacak ürünler de ikinci sayfadaki yerini aldı. Bunlar arasında bebek beşiği, renkli sepetli çok amaçlı dolap, pilsan marka oyuncaklar, havuz toplu kaydıracak, eğlenceli halkalar, eğitici bilmeceler, çocuk lazımlığı ve bir çok ürün bulunuyor.

TÜM ÜRÜNLERİN LİSTESİNE ERİŞMEK İÇİN TIKLAYIN

BİM SAAT KAÇTA AÇILIYOR? KAÇTA KAPANIYOR?

2020 yılında bim mağazasının açılış ve kapanış saatleri şu şekilde; sabah 09:00 itibari ile açılıp akşam 21:00 saatlerinde kapanıyor. Ayrıca BİM haftanın 7 günü hizmet veriyor. Resmi gün dini bayramlarda da açık olan mağazanın cuma saatlerinde kapanıyor. Müşteri hizmetleri telefon numarası 0850254 4444 dir.

BİM PERSONEL ALIMI: BİM Mart ayı personel alım ilanlarını açıklamaya başladı. Bu ilanlar kariyer portaı üzerinden, İŞKUR ilanlarından açıklanıyor. Genel başvuru şartlarında adaylaırn 18 yşaında, askerlik ile lle ilişği olmamak, en az ilköğretim lise mezunu, başvurduğu alanlarda bir tecrübesi olan şarltarı aramaktadır. ilanlar aerişmek için tıklayın